Сирил Ган не е преживявал подобна загуба преди. Бившият шампион на

...
Сирил Ган не е преживявал подобна загуба преди. Бившият шампион на
Коментари Харесай

Сирил Ган: Ядосан съм на себе си, това е първото ми истинско поражение

Сирил Ган не е преживявал сходна загуба преди. 

Бившият първенец на UFC в тежка категория Франсис Нгану го победи с единомислещо съдийско решение на UFC 270 през януари 2021 г. 

Но за Ган (11-1 MMA, 8-1 UFC), това бледнее спрямо две минутното му проваляне със събмишън от Джон Джоунс (27- 1 MMA, 20-1 UFC) в основното събитие на UFC 285 в събота в T-Mobile Arena.
 Джон Джоунс се завърна с гръм и тропот в UFC Джон Джоунс се завърна с гръм и тропот в UFC
„ Това е същинска загуба “, сподели Ган на конференция след дуела. „ Това е първата същинска загуба, която имам. Когато мисля за загубата против Франсис, това не беше огромна загуба за мен. Взех си поучения, само че не бяха доста огромни. Но това проваляне е толкоз мъчително. Това е същинска загуба. Сега това е минало. Трябва да ходя напред, с цел да строя бъдещето си. Ще се върна назад в залата. "

Ган ще обмисли играта си след първото си проваляне в дистанцията. Въпреки целия труд, който постави по време на последния си подготвителен лагер, Ган е отчаян, че не съумя да покаже своите умения и усъвършенствания преди края на борбата.
 Джон Джоунс провокира Стипе Миочич Джон Джоунс провокира Стипе Миочич
„ Разочарован съм, несъмнено “, сподели Ган. „ Най-много съм сърдит на себе си. Наистина съм сърдит, тъй като ние приехме тази борба. Времето не беше задоволително за качествена подготовка. Но дребосъче, работихме доста. Тренирахме доста и отделихме доста време с моя екип, с моите спаринг сътрудници. Наистина съм сърдит на себе си, тъй като прекарах доста време с моите спаринг сътрудници, моите треньори и моето семейство. Нямаше положително отражение по време на борбата. Наистина съм сърдит. "
  Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР